Új csallóközi dal

Friss dallal jelentkezett a dunaszerdahelyi énekes, Haizok Melinda, aki ún. lyrics-videót is készíttetett a Tűz és varázs című szerzeményéhez.

Az énekesnő vasárnap a közösségi oldalán tette közzé a dalt, amelynek szövegét maga jegyzi, a zenét hozzá az ugyancsak csallóközi Gasparik Fecó, az Arizóna zenekar frontembere szerezte. A szöveg üzenete nagyon is aktuális, hiszen egyre jellemzőbb, hogy bizonyos személyek saját életük helyett másokét szeretnék megítélni.

„Azokról szól a dalom, akik a másik életét jobban értik, akik a Te utadat jobban látják és kritizálják, mintsem önmagukba nézve ők is tennének azért az álmokért, amiért Te minden nap teszel! Engedd el, ne fájjon, mert a kitartó munkának gyümölcse lesz, s meglátod, lesz még a tűzből varázs.”

Az énekesnőtől megtudtuk, az elkövetkező hónapban két dunaszerdahelyi jótékonysági rendezvényen is fellép, de nagyon várja a somorjai Mezei Attila lemezének karácsonyi előtti megjelenését is, akinek első saját dalának szövegét is ő szerezte, s jelenleg is több szakmai projekten dolgozik.

A jövő évben pedig saját lemezzel szeretné meglepni a közönségét.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.