Melinda

A Csallóközben születtem, annak szívében Dunaszerdahelyen, s azóta is ezen a csodás szárazföldi szigeten élek, immáron harmadik éve egy a város közelében található kellemes községben. 2012 óta foglalkozom aktívan az énekléssel, a több ismert zenei vetélkedőt is szervező győri Viktória Énekstúdió növendékeként fejlesztettem tudásomat ismert magyarországi énekesek és dalszerzők segítségével, jelenleg pedig Kovács Nagy Andrea segíti szakmai fejlődésemet.

Négy éve lépek fel különböző kültéri és beltéri rendezvényeken Szlovákiában és Magyarországon egyaránt, valamint műsorvezetője voltam több kulturális és közéleti rendezvénynek, melyek közül kiemelném a nagy sikerű  dunaszerdahelyi Magyar Kultúra Napját, aminek az elmúlt három évben én voltam a házigazdája.

Zenei repertőáromat elsősorban a 80-as és 90-es évek ismert magyar slágerei alkotják, de modern angol és magyar dalokat is előadok, ahogy több saját szerzeményem is szerepel a műsoromban. Emellett már közel 20 zenei dal szövegét írtam magyarországi és felvidéki énekeseknek egyaránt.

A mindennapokban a német nyelv különös világát igyekszem közelebb hozni a fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, de szívesen töltöm az időmet családommal, és persze a két perzsa cicámmal vagy akár egy jó film nézésével.